ZKTeco VF 780 Kartlı Yüz Tanıma Sistemleri

ZKTeco VF 780 Kartlı Yüz Tanıma Sistemleri

ZkTeco VF780 Yüz Tanıma Sistemi ile ZKTime.Net yazılımını ve İLKE ZAMAN’a ait tüm takip yazılımlarını uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Basit kullanım şekli ile kısa bir eğitimden geçirilen herkesin kolayca kullanım sağlayabileceği bu cihaz ile personel devam kontrol programını birlikte kullanarak personellerin ay sonları maaş hesaplamalarını otomatik olarak yapabilirsiniz. Ayrıca izin, avans, prim, mesai hesaplamaları da personel takip programı sayesinde oldukça basit olacaktır.

Yüksek çözünürlüklü kamerası ile 1 saniyede tanıma yapması sayesinde geçiş için yüzünüzü okutmakla vakit kaybı yaşamayacaksınız. Tek bir bakışınız ile cihaz sizi tanıyarak geçiş yetkisi verecek. Yüz tanıma cihazları fiyatları da oldukça uygun olup bütçenizi aşmayacak düzeydedir.

 

Ürün Detayı

VF780 yüz tanıma, personel devam kontrol ve erişim kontrol terminalidir.
3.parti cihazlara, sensörlere, kilitlere ve çıkış butonlarına kolaylıkla bağlanabilir.
En son yüz tanıma algoritması ve aerodinamik teknoloji ile daha 1 saniyeden az sürede 800 yüz şablonunu içinde barındırabilir.
İletişim türü Wi-Fi(Opsiyonel), TCP/IP, ve USB/host, stabil aynı zamanda hızlı veri akışı sağlar.

 

İlgili Aramalar: yüz tarama noktası, yüz tanıma cihazı fiyatları, yüz tanıma cihazları fiyatları, yüz tanıma sistemi, yüz tanıma sistemleri fiyatları, kontrollü geçiş takip sistemleri, takip sistemleri fiyatları, yüz okuma sistemi fiyatı, yüz tanıma yazılımı 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now ButtonBizi Arayın
WhatsApp WhatsApp