MULTIBIO 700 Yüz Tanıma Terminali

MULTIBIO 700 Yüz Tanıma Terminali

Değişik bir yapıya sahip olan MULTIBIO 700 yüz tanıma sistemi, kullanıldıkları alanlara oldukça şık bir görüntü oluşturacaktır. Dokunmatik ekranı sayesinde kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu cihaza 1.500 adet yüz kaydı, 2.000 parmak izi kaydı ve 5.000 adet şifre kaydı yapabilirsiniz. Dilerseniz turnike, bariyer ve kapılara da tetik vererek geçişleri kontrol ve düzen altına alabilirsiniz.

*GELİŞMİŞ YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ
*YÜKSEK ÇALIŞMA PERFORMANSI

*ŞIK DİZAYN
*KOLAY KURULUM
*TURNİKE – KAPI AÇMA
*HABERLEŞME
*HIZLI EŞLEŞTİRME
*RENKLİ EKRAN

 

 

Ürün Detayı

MULTIBIO 700 yüz tanıma terminali; yüz tanıma + parmak izi geçiş opsiyonları ile turnike ve kapı açma özelliğine sahip röleli okuyucu,iç mekanlara uygun olarak kullanılmaktadır. 1500 yüz tanıma2000 parmak izi kapasitesine sahip okuyucunun log kapasitesi 100.000 dir. Kullanıcılar verileri TCP/IP bağlantısı ile kolayca yazılım ile yönetebilirler ve USB bağlantısı ile tüm 100.000 log hareketi kolayca cihazdan alınabilir.

TCP / IP iletişim portalı ile doğrudan haberleşen okuyucudan tüm log bilgileri, giriş çıkış bilgisi, kişi bazlı yetkilendirme, günlük, haftalık, aylık gibi tüm raporlar yazılım ile alınabilmektedir. Aynı zamanda Wiegand, RS232, RS485 ve USB çıkışı bulunan, renkli ekranı olan MULTI BIO 700 yüz tanıma terminalinde yüz ya da parmak izi ile giriş yapıldığında ; eğer kaydedilmişse kişi ismi gibi bilgiler görünmektedir.

Dahili buzzer özelliği ile gerçekleştirilen her işlemde sesli uyarı verir cihaz 12 V ile çalışmaktadır. Zil özelliği ile ayarlanan mola saatlerinde, bağlanan zile tetik vererek zili çaldırır.Bu özellikler ile MULTI BIO 700 yüz tanıma terminali sadece küçük iş yerleri , evler, apartmanlar, site yönetimi için değil, aynı zamanda fabrikalar , depolar, labaratuarlar, bankalar, cezaevleri gibi ticari ve endüstriyel uygulamalar için de geçiş kontrolleri için ideal bir üründür.

 

İlgili Arama Etiketleri: yüz tanımalı turnike sistemleri, turnikeli yüz okuma cihazları, turnikeli yüz tanıma giriş çıkış sistemleri, yüz tanıma geçiş sistemi fiyatlandırmaları, yüz tanıma sistemleri, yüz tarama sistemleri, yüz okuma cihazları nerelerde kullanılmalıdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now ButtonBizi Arayın
WhatsApp WhatsApp